با تغییر سوخت بدن از گلوکز به چربی وارد فاز کتوسیس میشوید و بدن شما به ماشین چربی سوز تبدیل میشود. رژیم غذای کتوژنیک بسیار ساده است:
برخلاف بسیاری از رژیمهای غذایی، کتو پس از خوردن مقدار کالری از پیش تعیینشده در روز، احساس گرسنگی در شما ایجاد نمیکند. کتو یک روش و یک رژیم غذایی رضایتبخش و سیرکننده است.
رژیم غذایی کتوژنیک هم ممکن است عوارض و مشکلات زیر را در افراد ایجاد کند. البته رژیم کتوژنیک برای بیشتر افراد سالم، بیخطر است اما تا زمانی که بدن به رژیم غذایی جدید عادت میکند، ممکن است عوارض اولیه داشته باشد.
به این معنا که شما درست رژیم گرفتهاید. بعد از چند روز این عوارض از بین میروند و بدن شما انرژی فراوان و سرحالی و تمرکز زیادی را تجربه خواهد کرد.
این رژیم ممکن است عوارضی هم داشته باشد؛ به همین دلیل مثل هر رژیم غذایی دیگر، باید قبل از شروع با متخصص تغذیه مشورت کنید.
رژیم کتوژنیک باعث کاهش قند خون و سطح انسولین میشود. این ویژگی همراه با افزایش کتونها، مزایایی برای سلامت بدن دارد.
آجیل و دانهها: بادام، گردو، تخم کتان، تخمه کدو، دانه چیا و…
همچنین ممکن است برخی افراد که این رژیم را گرفتهاند در وزن فعلی ثابت بمانند و به اصطلاح وزن خود را تثبیت کنند زیرا بر کسی پوشیده نیست که بخش سخت کاهش وزن، حفظ آن است و کلید کاهش وزن پس از کتو، ادامه برخی از رفتارهای سالمی است که در رژیم غذایی داشتهاید.
حتما بخوانید: هر آنچه باید درباره ریزمغذیها و درشت مغذیها بدانیم
پروتئین هم بخشی از لیست غذاهای برنامه کتوژنیک است اما معمولاً بین غذاهای پروتئینی بدون چربی و منابع پروتئینی سرشار از چربی اشباع شده مانند گوشت گاو و بیکن تمایز قائل نمی شود.
در این مطلب همه چیز را راجع به این رژیم پرطرفدار و مشهور یاد خواهیم گرفت. همچنین به معرفی رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی خواهیم پرداخت رژیم کتوژنیک لیمومی و در انتهای مقاله به سوالات متداول شما در مورد رژیم کتوژنیک پاسخ خواهیم داد.
افرادی که این رژیم را انتخاب میکنند به طور میانگین تقریبا یک کیلوگرم بیشتر از افرادی که رژیم کمچرب دارند، وزن کم میکنند.
اگر دربارهی این رژیم غذایی و تاثیرگذاری آن سوالهای متعدد دارید، این مطلب دقیقا برای شماست.
بیشتر بخوانید: پروتئین مورد نیاز روزانه هر فرد چقدر است؟